en singelkvinnas bekännelser

Quizas

Publicerad 2011-08-30 18:40:33 i dagligt,

Nicke min son gav denna låt till mig igår <3

                

när han tänker på sin mamma så lyssnar han på denna låten......

Älskar dej min son!!! puss puss <3 <3
och saknar dej..... :(

Hmmmm...

Publicerad 2011-08-30 17:59:18 i dagligt,

tänk vad allt kan ändras snabbt egentligen! För några veckor sedan vart jag allltid inne på fb t ex o nu nästan aldrig... går in ibland för att skriva nån pliktskyldig kommentar så inte hela fbsidan dör ut hahahha men innan i somras vart jag alltid inloggad! Men men nu har jag så mycket annat att fokusera på!! Som studierna, uppsatsskrivandet o sen arbetet...o sen mina barn och vänner o inte minst Carmelo. Hmmmm tänker jag bara...Inte för jag tycker fb är dumt! Det är ett bra socialt medie bara man inte blir fbnörd som jag va!!

Det är ganska intressant att saker som man ibland kan tänka är viktiga faktiskt inte är viktiga egentligen!! Det är nyttigt ibland att bara försöka sluta med något som man tycker är ganska viktigt för en för att se om det verkligen betyder något för en.... kanske ska sluta blogga då!! Nä hahahha inte det....bloggandet är viktigt för mig men inte så att jag döööör om jag slutar... däremot är det kul att gå tillbaka o se vad man skrivit innan. Med bilder blir ju dessutom bloggen som ett fotoalbum att kunna titta tbx i. Därför tycker jag om att blogga!!

Idag ska är det första träffen på cellgruppen igen efter sommaruppehållet!! Det ska bli skönt!! Det är faktiskt avslappnande att träffa andra kvinnor o be tillsammans, läsa bibeln, prata och umgås lite. Det ger ro i själen!! Särskilt roligt är det nu för Ami är tbx igen!! <3

Men efter en lååååång dag, men givande dag, på uni så är jag väldigt hungrig!! Snart är kycklingen klar o jag ska äta lite!! Gott!!

Tråkigt...

Publicerad 2011-08-30 08:08:07 i dagligt,

Alltid när Vicky e med mig, det kan vara vart som helst, och hon får det tråkigt så kryper hon upp i min famn o så tar vi lite knäppa bilder!! Hon bara älskar mina funktioner på kameran med olika färger mm! Så när vi nu vart på en avskedsmiddag för Silvia, och kusinen Christina aldrig kom...som Vicky trodde hon skulle göra, så satte hon sig i mitt knä o vi tog lite knäppa bilder igen!! hihihi kul för mig för jag ska erkänna att jag hade lite tråkigt oxå...Carmelo hade precis åkt så jag saknade honom massor!! Vicky räddade mig!!!! <3 <<3 <3 


 <3 hihihi älskar min lilla Vicky!! <3

 

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela