en singelkvinnas bekännelser

Gult till nyår!

Publicerad 2011-12-31 00:45:02 i dagligt,

I Chile ska det alltid vara GULA underkläder på nyårsafton! Det sägs att med nya gula underkläder så ger det tur till det nya året! Så överallt säljs det gula trosor och kalsonger.... Själv tror jag inte på det!! Hur kan en viss färg ge tur?? hihihi men det är iaf en tradition för chilenare!
GOTT NYTT ÅR!!

Dunkin Donuts..

Publicerad 2011-12-28 22:06:31 i dagligt,

Själv är jag inte överdrivet förtjut i donuts men mina barn älskar dom! Särskilt Natha! Den bästa donuten jag har ätit var den från McDonalds när de sålde en för massor av år sen (Jag hade Nathalie i magen då, kanske därför hon älskar donuts?? Hjälp det är mitt fel hahaha!) med kanel i och doppad i choklad... mums! Efter det har ingen donuts någonsin slagit den donutsen!!
Iaf har vi redan gjort några besök på munkstället! Senast köpte vi hem efter Nathas val doppade i vit och mörk blockchoklad!
Men det finns ju masor att välja på!
Hoppas ni blir lockade hihihi
Nu ska jag fixa mig inför bion!!

Tryffeltårta!!

Publicerad 2011-12-28 21:56:09 i dagligt,

Den här smaskiga tårtbiten är från våran jultårta... Det är en mäktig tryffeltårta som är såååååååååååååååååååååååååååååå god!! Jag hade ätit den först i Viña på café Gatsby så på julafton åkte jag tillbka och köpte en hel tårta!
Mums!!
En sak kan jag lova...man blir inte smal i Chile hahahhaha

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela