en singelkvinnas bekännelser

Joselines födelsedag

Publicerad 2011-10-31 18:08:59 i dagligt,

Grattis!
Igår fyllde Joseline år så idag bjöd jag på födelsemiddag.
Potatismos med pollo al jugo (chilensk kyckling) och det bästa:
<3 Nutellapannkaketårta <3
Har aldrig gjort pannkakstårta innan men fick för mig att göra det idag så sagt och gjort-   stekte massor av massa pannkakor idag.... Och det blev väldigt GOTT. Mycket mäktigt kan jag lova! En hel burk Nutella gick åt! Hahahaha en kaloribomb med andra ord...

Sovdags!!!

Publicerad 2011-10-30 23:31:46 i dagligt,

Har nyss tittat på fotboll med Carmelo <3 men nu ska jag sova.... Ser väl aldrig så mycket på fotboll som med Carmelo! Jo när Nicke vart här gjorde jag det oxå!!
Har väl lyckats lite halvt med designen här!! Inte riktigt klar men nästan!
Nä Godnatt på er alla!!!!

Ny Design...

Publicerad 2011-10-30 17:37:38 i dagligt,

Håller på och försöker ändra designen på bloggen....hmmm ha lite tålamod mina vänner under tiden...
TACK!!!

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela