en singelkvinnas bekännelser

Två bra låtar!!!

Publicerad 2011-09-28 22:44:46 i dagligt,

Den första låten tycker jag e ganska bra om man  lyssnar på texten.... den handlar om att vilja tro men  han har ingen..Och denna sången e värsta snyftsången.... Chris Medina från American Idol. Han skrev denna till sin flickvän...Men nu måste jag sova!!!!!


Skolfoto!!

Publicerad 2011-09-28 22:34:17 i dagligt,

Nu har det varit skolfoto på skolan.... Oj vad kul eleverna har då... De springer runt och tar foton, fixar sig och är jätteglada hela tiden! Man kan inte annat än att ryckas med i deras sprallighet!!!


Det sista är en lite toki-toki bild jag tog med år 9. Visst e de gulliga!!!


Kursuppgift 2

Publicerad 2011-09-28 22:22:19 i dagligt,

Äntligen är jag klar med kursuppgift 2 till Uni... Har bara dragit mig hela tiden men nu kom jag äntligen till skott! Och tur e väl det för den ska ju vara inne senast fredag...... Tack att jag har min underbara Lia som peppar mig!! Egentligen skulle väl jag peppa henne det e ju hon som ska föda om en månad!!!! Men men usch vad jag kommer att sakna henne när hon blir mammaledig!! :( :(  Fast jag är såååå glad att hon ska få sitt eferlängtade barn nu!! Nummer 2! Få se vad det blir, pojke eller flicka!!

Här är en bild på fina Lia och mig. Titta vilken fin mage hon har!!Sötaste och snällaste Lia <3 Hon är lite tystlåten men när man lära känna henne är hon som Pandoras ask!! Jätterolig och fylld med skratt!! En helt underbar person! Guds välsignelse över henne <3

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela