en singelkvinnas bekännelser

Borta...

Publicerad 2012-01-30 18:34:22 i dagligt,

att jag vart borta så länge från bloggen beror helt enkelt på att jag råkade ut för en liten olycka i Chile och har varit sängliggande i 2 veckor..inget roligt slut på en annars underbar semester. Jag vart helt enkelt för trött och hade för ont för att skriva och sov faktiskt mest hela dagarna.... Ja, skypade med älsklingen gjorde jag iallafall...Carmelo ringde flera gånger varje dag och vart ett fantastiskt stöd <3 <3 puss puss
Nu är jag hemma iallafall och har fått mer medicin av läkaren och om ca 6 veckor så är jag helt återställd iallafall!!! Sköööönt!
Ska se om jag orkar lägga upp lite bilder från tiden innan jag skadade mig... bla så firade vi faktiskt nathas födelsedag! Men det blir en annan dag. Carmelo har fixat mat varenda dag sen jag kom hem så idag tyckte jag att det vart min tur att göra det! Så om en liten stund kommer han <3

La feria

Publicerad 2012-01-15 15:00:12 i dagligt,

När jag bodde i Chile så gick jag alltid och handlade på ferian varje vecka! Färska grönsaker soch frukter som man köper direkt från bönderna. Kan det bli bättre??
Men la Feria är också ett ställe där man kan köpa andra saker... det finns alltid en jättestor seconhandmarknad (typ Himmelstalund för oss som bor i Norrköping) och en vanlig marknad med nya saker. Finns verkligen mycket att se!! Nicke följde med mig och vi hittade dessutom en som sålde några hundvalpar...hmmm har vi inte plats för en till???!!!!

Show Timoteo

Publicerad 2012-01-15 14:47:06 i dagligt,

Eftersom jag har fått order att inte bada eller sola av doktorn  jag har halsfluss.... hur kan man få det under sommaren grrrrrrrrrrrr, så gick vi på en show igår! Den vart faktiskt riktig rolig. Ikväll har vi tänkt att gå på en annan humorshow, hoppas vi får inträde bara!
Under dagen såg jag faktiskt två filmer hemma... Med flickorna såg jag Sherlock Holmes (den första) eftersom Natha inte har sett den och vi tänkte se del 2 i veckan. Sedan såg jag ensam när jag vilade "Things fall apart" med 50 cent. Den vart jättebra! En verkligen fin film som är värd att se.
Det är en tänkvärd film, i presetationen säger man;
he´d it all, then life came apart".
Jag tycker att nunnan Theres bön passar väl in "Herre visa mig vägen och gör mig villig att vandra den"

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela