en singelkvinnas bekännelser

<3

Publicerad 2012-06-30 23:12:19 i dagligt,

Helt plötsligt hade vi lite tid över innan carmelo skulle åka till flygplatsen så vi satte oss och myste lite i parken. Medan Carmelo rökte så tog jag ju bilder förstås!!
 
 
Sen bart det iväg till flygplatsen!
 
 
Kramar CJ

Födelsedag..

Publicerad 2012-06-30 22:58:15 i dagligt,

Jaha en ny födelsedag igen..har redan ett år gått sen den sista!!?
Tillsammans fixade vi iordning allt inför barbecuen. Carmelo skulle ju iväg samma dag till Italien och träffa sin dotter som har sommarlov, så allt vart lite stressat! Vi hade typ en timme på att äta alla tillsammans och sen skulle vi åka...Egentligen hade jag tänkt att fira min födesledag senare, jag fyller ju inte förrän på tisdag, men Carmelo tyckte att jag kunde väl fira det idag istället så han kunde vara med... Ja så då blev det så!
Carmelo fixade grillningen och jag fixade dukning och sallad. Sedan gjorde han också någon slags spenattortilla som blev jättegod!
Födelsedagstårtan bakade jag själv och iår ville jag ha en chokladtårta! Gjorden den med chokladfyllning innuti och Chokladfrosting utanpå! Blev smarrig!!!
Ja nu ligger jag bara och väntar på att Carmelo ska ringa och säga att han kommit fram bra <3
Ps! Uppdatering...han ringde strax innan halv ett på natten.. då vart han grymt trött!!!
 
 
Kramar CJ
 
 

Kärleken <3

Publicerad 2012-06-24 12:06:44 i dagligt,

Älskar denna bild Carmelo och jag tog igår vid Lindö! Tillsammans formar våra händer ett hjärta <3
 
Kramar
 

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela