en singelkvinnas bekännelser

Lite morgontrött

Publicerad 2012-05-30 07:44:48 i dagligt,

är jag idag! Och massor att göra har jag också... Igår hade vi en väldigt intressant studiedag, medan eleverna vart hemma och pluggade(?) hihihi vad de gör under STUDIEdagar det vet man aldrig! Men en del tog nog tillfället i akt att göra sina sista arbeten iallafall.
Vi i arbetslaget satt också och arbetade lite inför hösten. Det är ju mycket med planering och så och eftersom vi har tänkt att förändra undervisning och göra den mera webbaserad så hade vi en del att prata om. Vi har också slagit våra kloka huvuden ihop och pratat lite om en internationell inriktning på högstadiet men inget är bestämt ännu. Vi får se! Det blir en spännande höst!!!
Nu måste jag iväg till skolan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela