en singelkvinnas bekännelser

Training night

Publicerad 2014-09-15 21:39:00 i dagligt,

Just love finish the evening with a late training class :) specially when it's a water gymnastic class with a nice sauna afterwards and some chatting as well! 
To make it cosier I put on my onsie after shower and sauna so when I come home I just make myself a cup of tea and off to bed :)))

Haha guess I'm looking very 6y in my onsie coming from training class hihi 

Not too long for Xmas hihi 
Have a nice night
Cheers 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela