en singelkvinnas bekännelser

Shopping!

Publicerad 2011-06-30 18:36:45 i dagligt,

Äntligen avbröts badveckan med lite efterlängtad shopping!! Köpte nya sandaler, kjol och topp och lite nya smycken :) Skööönt att få shoppa lite med Natha och bara mysa med henne oxå! Har varit en sådan hektiskt vecka så har inte riktigt haft egentid med henne-men nu blev det av!! Det vart ju hennes lediga dag så hon fick bestämma schemat!

Lite bad och sol blev det på morgonen iaf.... Natha hittade en ursööööt Pingu pingvin i poolen som hon inte kunde slita sig ifrån..... Men sedan lämnade vi honom på bänken vid poolen väntades på sin rätta ägare!


Visst va han söööööt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela