en singelkvinnas bekännelser

myggbett

Publicerad 2011-05-31 19:45:25 i dagligt,
Jaha då har man fått sommarens absolut första myggbett! Och dessutom 5 stycken....... och allt tack vare Vicky! För hade hon inte haft basketavslutning så hade jag inte varit i skogen och inte fått några myggbett. Suck!! Fast för Vickys skull var det väl värt 5 myggbett!

Annars vart det en trevlig eftermiddag med korvgrillning, tipspromenad och lekar! Vicky vann ju 1a pris på tipspromenaden så hon vart riktig stolt <3

Egentligen skulle jag varit hemma och rättat pris, skrivit en uppgift till uni och gått o tränat..... men vem kan väl motstå sin bästa kompis som vill ha sällskap? Bara att hänga på o ändra planerna! Så jag kan höra elevernas gnäll imorn när de inte får sina prov tbx.....Men får väl muta dom med en film......hihihi får man göra så ;) ?
Antar ja får sätta mej nu o rätta.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en stolt mamma till tre underbara barn, Dani, Natha och Nicke, och bor nu i Norrköping. Min partner Richard är från Skottland och jobbar utomlands. Jag älskar att resa, träna, laga mat och umgås. Och Äta choklad o blanda drinkar....Fast det allra bästa jag vet är dock att mysa med mina älsklingar! Efter flera år utomlands har jag landat i Norrköping och arbetar på Ektorpsskolan, stans bästa skola förstås :),där jag undervisar i Spanska och Engelska. Det blev lärare av mig till slut, vilket jag inte hade tänkt när jag började plugga till Socionom :) Älskar dock mitt yrkesval, jag har världens bästa jobb brukar jag säga :) Namnvalet på min blogg är från den tiden då jag var nyskild och singel vilket jag inte är nu...men namnet får vara kvar ändå :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela